Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кретова Юлія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Технологічна експертиза виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола» в умовах ТОВ «Сандора»
    (ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2025) Кретова Юлія
    Актуальність Безалкогольний сильногазований напій Пепсі-Кола вирізняється характерним смаком, вдалим позиціонуванням та постійною адаптацією до змін на ринку. Корпорація PepsiCo, до якої влилося ТОВ «Сандора», активно впроваджує різні варіанти продукту – від класичної Пепсі-Коли до дієтичних версій, відповідно до актуальних запитів споживачів, зниження споживання цукру та екологічну відповідальність виробництва. Високу якість забезпечує контроль вхідної сировини та технохімічний контроль кожної стадії виробництва, Мета роботи - аналіз небезпечних чинників та створення плану НАССР для запобігання та зниження ризиків виробництва безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола». Об’єкт дослідження – технологічна експертиза виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола» Предмет дослідження – безалкогольний сильногазований напій «Пепсі -Кола», нормативні документи, рецептура, технологія, технохімічний контроль, небезпечні чинники технології, план НАССР, програми-передумови. Кваліфікаційну роботу представлено пояснювальною запискою та графічною частиною. У пояснювальній записці наведено: історію та структуру підприємства ТОВ «Сандора», м. Миколаїв , опис сировинної зони; асортимент даного підприємства, схему та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання, продуктовий розрахунок; описано технологічну експертизу виробництва та стандартизацію продукції; запропоновано план НАССР та операційні програми-передумови для виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола» в умовах ТОВ «Сандора», м. Миколаїв; описано принципи охорони праці та навколишнього середовища для даного підприємства; надано оцінку економічної ефективності впровадження системи НАССР. У графічній частині наведено наступні матеріали: блок-схему технологічного процесу виробництва безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола», апаратурну схема виробництва безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола», готового продукту згідно НАССР; план НАССР та ОПП виробництва безалкогольного сильногазованого «Пепсі -Кола».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок