Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Краснобаєва-Чорна, Ж."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Густативно-сапористичні модуси української та світової культур
    (Бондаренко М. О., 2020) Віват, Г. І.; Ковпік, С. І.; Краснобаєва-Чорна, Ж.; Мусій, В.; Рева-Лєвшакова, Л.; Юрчук, О.; Стрікаленко, Т.; Зубець, Н.; Кравченко, В.; Лакомська, І.; Лупол, А.; Малиновський, А.; Мельник, Н.; Морєва, Т.; Остроушко, О.; Проценко, О.; Руденко, С.; Філіпенко, О.; Хом'як, Т.; Южакова, О.; Чаплінська, О.; Вікуль, С.; Булатова, С.; Войтенко, Г. М.; Гриньків, О.; Казарян, Т.; Кирилова, О.; Ольховська, В.; Червякова, Н.
    Колективну монографію присвячено питанням історії розвитку української та світової харчової культури, втіленої в різних видах творчості: художній, науковій, фольклорній. Пропонується використання на заняттях із навчальних дисциплін «Українська та зарубіжна культура», «Світова культура і мистецтво», «Традиції українського харчування», «Історія розвитку харчової культури» зі студентами харчовиками, а також для широкого кола поціновувачів харчової культури.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок