Перегляд за Автор "Крайнов, І. П."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнології поводження з відходами харчових виробництв(2014) Крусір, Г. В.; Шевченко, Р. І.; Русєва, Я. П.; Кондратенко, І. П.; Крайнов, І. П.У навчальному посібнику розглянуто наукові методики визначення кількісних і якісних показників утворення, використання і витрати вторинних сировинних ресурсів на виробництво продукції. Мета посібника - дослідити, узагальнити і довести до широкого кола вчених і практиків проблеми еколого-економічної ефективності переробки вторинних сировинних ресурсів харчової та переробної промисловості, а також проблеми впливу їх на навколишнє природне середовище.