Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Крайждан, Кирил"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання в умовах ТМ «Люстдорф», м. Іллінці
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Крайждан, Кирил
    Об’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю якості та технологічну експертизу масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: 1. Охарактеризувати підприємство; 2. Провести аналіз сировини; 3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання; 4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання; 5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; 6. Провести аналіз лабораторії підприємства; 7. Вивчення нормативної документації. Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та методичним вказівкам виконання дипломного проектування. Дипломний проект містить: 87 сторінок, 8 таблиць, 2 рисунки, 7 додатків, 56 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4 листах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок