Перегляд за Автор "Кравченко, Ю. І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументСистема заходів щодо управління економічною безпекою підприємства(2021) Неустроєв, Ю. Г.; Кравченко, Ю. І.Внутрішня стійкість підприємства відображає такий стан його трудового потенціалу, матеріально - речової й вартісної (грошової) структур виробництва і таку його динаміку, при якій забезпечуються стабільно високі натурально - речові й фінансові результати функціонування підприємства. В основі досягнення внутрішньої стійкості підприємства лежить своєчасне й гнучке управління внутрішніми і зовнішніми факторами його діяльності. Розглянуто фінансову стійкість, яка є головним компонентом загальної стійкості підприємства, та визначальні внутрішні фактори при управлінні фінансовою стійкістю.
- ДокументСоціально-економічний розвиток регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Лагодієнко, В. В.; Згадова, Н. С.; Неустроєв, Ю. Г.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.Монографію присвячено питанням формуванню концептуальних засад та розробка теоретичних і прикладних основ процесу управління соціaльно-економічним розвитком регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки. На основі теоретичних узагальнень трактування понять, представлено продовольчу безпеку як механізм спрощеного доступу до безпечних та поживних продуктів харчування всіх верств населення, відповідно до права на належне харчування та свободу від голоду. Регіонaльний та національний аспекти продовальчої безпеки України охарактеризовано як здатністю державних та місцевих органів управління гарантувати населенню можливість задоволення потреби в продуктах харчування, що відповідає світовим нормам забезпечення життедіяльності.
- ДокументТеоретичні засади індикаторного підходу оцінки рівня фінансово-економічної безпеки(2020) Згадова, Н. С.; Кравченко, Ю. І.
- ДокументФормування та управління системою продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.