Перегляд за Автор "Кочетова, А. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ98421 Спосіб виробництва комбікорму для риб, переважно для акваріумних риб(2012) Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Воєцька, О. Є.; Фігурська, Л. В.Спосіб виробництва комбікорму для риб, переважно для акваріумних риб, який передбачає змішування компонентів та екструдування комбікорму, який відрізняється тим, що перед змішуванням зернову та зернобобову сировину, таку як пшениця, кукурудза, ячмінь лущений, соя, горох очищують, дозують, змішують, подрібнюють до частинок розміром 3-4 мм, екструдують при температурі 110-130 °С, охолоджують, подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм, борошнисту сировину, таку як мука пшенична, моркву сушену, крохмаль картопляний, шрот соєвий, дріжджі хлібопекарські, премікс при необхідності очищують, кормові продукти харчових виробництв, такі як борошно м'ясо-кісткове, крилеве, очищують, при потребі подрібнюють, яловичі субпродукти І та II категорій і малоцінну рибу, таку як кілька, при потребі подрібнюють до частинок розміром 20-50 мм і бланшують при температурі не нижчій за 80 °С протягом не менше 20 хвилин, потім подрібнюють до частинок розміром 2-3 мм, після чого всі підготовлені компоненти дозують, екструдують, екструдований комбікорм охолоджують, подрібнюють, фракціонують, мілку фракцію направляють на повторне екструдування, а на поверхню крупної фракції екструдата наносять рідкі компоненти та пакують.
- ДокументКонтроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)(2013) Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Сусло, В. В.; Ісламов, В. А.; Турпурова, Т. М.У підручнику наведено основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції, рецепти комбікормів та методи їх розрахунку, основні принципи організації контролю технологічного процесу та управління якістю, ветеринарно-санітарного контролю, що забезпечує не тільки високу продуктивність тварин і птиці, а також можливість виробництва «здорової» тваринницької продукції для людства, методи боротьби із мікотоксинами. Сформульовані основні положення з організації кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів, а також для фахівців цехів та заводів з виробництва комбікормової продукції.