Перегляд за Автор "Кочетов, В. П."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ100447 Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини(2015) Томчик, О. М.; Савін, С. М.; Кочетов, В. П.1. Спосіб зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, що передбачає охолодження тари з полімерного матеріалу, з подвійними стінками, в зазорі між якими розташоване рідке середовище з високою тепловою інерційністю, до температури, що відповідає параметрам технологічного регламенту зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, розміщення в ній попередньо охолодженого продукту або сировини, закладання продукту або сировини у тарі в камеру, що охолоджується, який відрізняється тим, що як рідке середовище з високою тепловою інерційністю використовують багатоатомні спирти та їх водяні розчини. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як багатоатомні спирти використовують гліцерин або продукти термічної олігомерізації гліцерину, або пропіленгліколь. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як водяні розчини багатоатомних спиртів використовують водяні розчини гліцерину або водяні розчини продуктів термічної олігомерізації гліцерину, або водяні розчини пропіленгліколю.
- Документ100448 Стояковий піддон для сільськогосподарських харчових продуктів або сировини(2015) Томчик, О. М.; Савін, С. М.; Кочетов, В. П.1. Стояковий піддон для сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, який містить вантажну платформу, опорний стояковий каркас та знімні елементи, який відрізняється тим, що знімні елементи з полімерного матеріалу установлені по периметру та зверху опорного стоякового каркасу, кожен з яких складається з чотирьох бокових, верхньої і нижньої поверхонь, простір між якими заповнений рідким середовищем з високою тепловою інерційністю, температура якого відповідає параметрам технологічного регламенту зберігання сільськогосподарських харчових продуктів або сировини, та має кріплення для з'єднання з опорним стояковим каркасом. 2. Стояковий піддон для сільськогосподарських харчових продуктів або сировини за п. 1, який відрізняється тим, що як рідке середовище з високою тепловою інерційністю використовують воду або водяні розчини солей, або незамерзаючу воду у капілярних трубках, або багатоатомні спирти, або водяні розчини багатоатомних спиртів.
- ДокументПлодоовочесховища: проектування, оптимізація, розрахунки(2018) Хмельнюк, М. Г.; Кочетов, В. П.; Форсюк, А. В.; Жихарєва, Н. В.У даному підручнику надана методологія проектування та оптимізаціі систем охолодження холодильників плодоовочесховищ на основі використання інформації діючих державних та міжнародних норм проектування будівельних конструкцій холодильників-плодоовочесховищ різного призначення та інформації діючих державних та міжнародних стандартів щодо властивостей продукції та технологічного регламенту й зберігання. Звернуто увагу на необхідність перевірки нормативних документів на внесения змін. Підручник може бути використаний студентами закладів вищої освіти, що навчаються за освітніми програмами підготовки фахівців в галузі холодильної техніки і технології (спеціальність 142 «Енергетичне машинобудвання»), а також при виконанні проектних розробок будівніцтва нових або реконструкції діючих холодильників для зберігання плодоовочевої продукцїі.
- ДокументПроектування холодильників для зберігання плодоовочевої продукції(Грінь Д.С., 2015) Хмельнюк, М. Г.; Кочетов, В. П.; Форсюк, А. В.У даному підручнику надана методологія проектування холодильників плодоовочесховищ на основі використання інформації діючих державних та міжнародних норм проектування будівельних конструкцій холодильників-плодоовочесховищ різного призначення (ДБН), та інформації діючих державних та міжнародних стандартів щодо властивостей продукції та технологічного регламенту її зберігання. Звернута увага на необхідність перевірки нормативних документів на внесення змін. Підручник може бути використаний студентами вузів, що навчаються по спеціальностях «Холодильні машини і установки», а також фахівцями в галузі холодильної техніки і технології при виконанні проектних розробок будівництва нових або реконструкції діючих холодильників для зберігання рослинницької продукції.