Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коцар Анна Сергіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект їдальні з організацією комплексного харчування переселенців у м. Ізмаїл Одеської обл.
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Коцар Анна Сергіївна
    Актуальність теми. Завданням на дипломний проект передбачено проектування їдальні з організацією комплексного харчування переселенців у м. Ізмаїл Одеської області. Забезпечення раціонального харчування переселенців – одна із сучасних задач держави. Дуже важливо забезпечити переселенців, як людей, що потрапили у скрутне становище, достатньою кількістю різноманітної та повноцінної їжі. Потрібно слідкувати за тим, що одні й ті ж страви не повторювалися упродовж дня, і не більше ніж 2-3 рази упродовж тижня Також харчування повинно будуватися з урахуванням національних смаків та мати у своєму складі цінні в харчовому відношенні продукти. Такий заклад ресторанного господарства має соціальне значення. Зараз з’являється необхідність дати населенню послуги з харчування середньої та нижньої цінової категорії, але при цьому у споживачів зростають вимоги до якості сервісу та асортименту. Метою дипломного проекту є проект їдальні з організацією комплексного харчування переселенців у м. Ізмаїл Одеської області. Для досягнення поставленої мети визначені наступні завдання: - розглянути характеристику їдальні; - скласти техніко-економічне обґрунтування проекту; - розробити концепцію підприємства й моделювання виробничих і технологічних процесів; - скласти меню і розробити виробничу програму підприємства; - розрахувати сировинну відомість, виробничі цехи закладу, кількість обладнання, чисельності персоналу та площі цехів; - зробити проектування торгівельних та допоміжних приміщень; - забезпечити охорону праці та цивільний захист на підприємств; - розрахувати показники економічної ефективності проекту й встановити термін його окупності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок