Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Костриця, Юлія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Зміни та доповнення у системі HACCP при виробництві масла вершкового на ТДВ "Золотоніський маслоробний комбінат"
    (ОНТУ, кафедра Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2022) Костриця, Юлія
    Магістерська робота присвячена актуальним для молочної промисловості питанням сьогодення, які пов’язані із забезпеченням на підприємствах харчової промисловості контролю якості та безпечності продуктів для споживачів. В роботі магістра сформульовані мета і поставлені завдання для її вирішення на прикладі конкретного виробництва масла вершкового на ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», який випускає лінійку молочних продуктів, використовуючи, як інструмент управління контролем небезпечних чинників систему НАССР. На основі даних опрацьованої наукової літератури, стану сьогодення, аналізу технічної документації системи НАССР на комбінаті, були внесені зміни та доповнення у систему НАССР введенням додаткової критичної контрольної точки (ККТ) та операційної програми - передумови (ОПП) в блок схему і відповідні документи для забезпечення контролю якості та безпечності масла вершкового, тим самим показуючи, що система НАССР є дієвим інструментом управління, який забезпечує науковий підхід до контролю небезпечних чинників і дає можливість ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» бути впевненим у якості та безпечності продукту, що підвищує його конкурентну спроможність. Розрахована економічна ефективність капіталовкладень при впровадженні на виробництві удосконаленої блок схеми технологічного процесу виготовлення масла вершкового, показала, що зміни нібито не впливають на економічні затрати комбінату, але гарантований строк зберігання буде збільшувати економічні прибутки комбінату, за рахунок гарантованої якості та безпечності масла вершкового.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок