Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Корчак, Станіслав Володимирович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка виробництва копченої риби з впровадженням сучасних технологій на ТОВ «Маріко» в с.м.т. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Корчак, Станіслав Володимирович
    В роботі наведено проект розробки виробництва копченої риби з впровадженням сучасних технологій на ТОВ «Маріко» в с.м.т. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області. Однією з важливих галузей вітчизняної харчової промисловості є виробництво рибних продуктів. Загальне скорочення обсягів вилову і, як наслідок, подорожання рибної сировини на внутрішньому ринку України викликає необхідність розробок нових технологій, що дозволяють формувати здоровий раціон харчування, за рахунок продуктів з підвищеною біологічною і фізіологічної цінністю. Для цих цілей доцільно використовувати сировину, яка містить у своєму складі збалансовані комплекси жирних кислот, білків і мінеральних елементів. Риба холодного копчення користується постійним та великим попитом у населення, при цьому має не велику собівартість за рахунок використання недорогої сировини.Крім того, при наявності дефіциту рибних продуктів на душу населення нарощування випуску високоякісної копченої риби шляхом розробки коптильного цеху є актуальною.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок