Перегляд за Автор "Коротич О. М."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження SPA – харчування на курортах Одещини(2022) Коротич О. М.; Д’яконова А. К.; Кожевнікова В. О.Кінцевий продукт дослідження – створене меню SPA-харчування, яке буде не дієтичним харчуванням. Це комплекс продуктів та компонентів, індивідуально підібраний для споживача в залежності від стану організму, роду занять, пори року і прийому їжі. За запитами споживачів пропонується створення програм SPA-харчування різного напряму для вирішення конкретних проблем: детоксикації організму, підвищення життєвої енергії, нормалізації обміну речовин, ваги споживача тощо. Програми включатимуть не тільки раціон харчування, а й рекомендації щодо зміни харчової поведінки споживачів, ство рення правильних звичок харчування, емоційної складової харчування, створення про грам впливу на сенсорні системи споживача та індивідуального підходу.
- ДокументДоцільність створення екоглемпінгів на півдні України(2022) Желяско Н. К; Халілова-Чуваєва Ю. О.; Коротич О. М.Українські глемпінги розповсюджені по всій території країни. Вони дивують не лише широтою послуг та комфорту, а й особливостями екстер’єру та внутрішнього ди зайну. Можемо ознайомитись як із прозорими номерами-капсулами у сучасному стилі, так і з стильними афреймами та комфортними наметами. Кожен номер-будиночок є самостійним у опаленні, електроенергії та водопостачанні. Обов’язково виконуються всі вимоги та в наявності складові звичного номера.
- ДокументОсобливості екологізації готелів(2022) Притуляк Ю. С; Кожевнікова В. О.; Коротич О. М.Загалом екологічний готель повинен забезпечувати екологічну спрямованість у всіх своїх процесах, підтримувати екологічні ініціативи та заходи локального міста чи регіону. Проаналізовані обмеження та заходи, хоча і численні, легко впроваджуються у діяльність існуючих засобів розміщення. Встановлення сучасного оснащення потребує значних коштів, але вони легко окупляться завдяки розширенню екологічно орієнтованого контингенту споживачів. Після отримання екологічної сертифікації міжнародного рівня готель отримає також значну кількість корпоративних туристів. Тому заходи з екологізації існуючих готелів можуть стати успішною інновацією.
- ДокументІнноваційні технології в сфері ресторанного бізнесу(2022) Пухальський В. О.; Д’яконова А. К.; Коротич О. М.Підприємства ресторанного господарства змушені проводити свідому інноваційну стратегію, збільшуючи обсяги виробництва, підвищуючи продуктивність праці, освоюючи якісно нові види продукції та послуг, постійно вдосконалюючи технологію виробництва і обслуговування. Необхідною умовою успіху є постійне оновлення асортименту продукції та послуг, вдосконалення технології вироблення та реалізації продукції. Перенасичений ринок ресторанних послуг змушує виробників розширювати виробництво, впроваджувати нові технології виробництва і обслуговування споживачів ресторанної продукції.
- ДокументІнноваційні технології в сфері ресторанного бізнесу(2022) Пухальський В. О.; Д’яконова А. К.; Коротич О. М.Ресторанний бізнес в Україні розвивається досить швидкими темпами. Місто Одеса, враховуючи розташування, розвиток промисловості і туризму, займає одне з перших місць за кількістю ресторанних закладів і розвитком ресторанного господарства. Ринок ресторан них послуг у м. Одеса достатньо насичений, що пояснюється великим потоком туристів і привабливістю для інвестування, завдяки швидкому терміну окупності вкладених коштів. Тут проживає або знаходиться тимчасово велика кількість споживачів ресторанної продук ції, які є звичним контингентом для закладів ресторанного господарства високого рівня. Для підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку ресторанних послуг, заклади ресторан ного господарства постійно впроваджують інновації: маркетингові, інформаційні, розширю ють або оновлюють асортимент продукції, застосовують нові технологій, надають додаткові розважальні послуги для дітей та дорослих, організовують бенкети тощо.