Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Корнієнко Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Впровадження технологій борошняних виробів на кондитерському підприємстві в м. Гуляйполе
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2025) Корнієнко Анастасія
    Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі кондитерського виробництва в цілому. Розділ Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика обʼєкту, літературний і патентний огляд стану і шляхів поставленої проблеми. Визначено мету і завдання роботи. Розділ Техніко-економічне обґрунтування роботи, де проведено маркетингові дослідження, оцінка цільового ринку, на якому кондитерська фабрика планує реалізувати свою продукцію, аналіз конкурентного середовища в м. Гуляйполе, визначено перспективну потужність кондитерської фабрики, асортимент кондитерських виробів, вибрано стратегію конкуренції. Технологічний розділ включає вибір і обґрунтування асортименту кондитерських виробів; рецептури обраного асортименту та технологічну характеристику сировини; продуктовий розрахунок сировини, напівфабрикатів за сторони; розрахунок напівфабрикатів власного виробництва; розрахунок допоміжних матеріалів і тари; розрахунок складів; розрахунок і підбір технологічного обладнання; описання технологічних схем виробництва; технохімічний контроль виробництва. Розділ Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення містить характеристику опалення, вентиляції, кондиціювання повітря, водопостачання, холодопостачання і каналізації, розрахунки по електропостачанню. Розділ Архітектурно-будівельна частина містить опис генерального плану забудови території, архітектурних та обʼємно-планувальних рішень, опис компонування обладнання. Розділ Охорона праці, в якому наведено аналіз потенційно шкідливих виробничих факторів, наявних на виробництві, та рекомендації щодо зменшення їх впливу на робітників підприємства; аналіз пожежо- та вибухонебезпечності підприємства, а також рекомендації щодо їх зниження. Розділ Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення екологічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище. Розділ Техніко-економічні розрахунки, в якому визначені показники виробничо-господарської діяльності кондитерської фабрики та термін окупності інвестиційних витрат на будівництво фабрики.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок