Перегляд за Автор "Коркач, Г.В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання продуктів переробки топінамбуру в технології цукрового печива(2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Кушнір, Ю.Р.Для отримання нових видів борошняних виробів, збагачених фізіологічно функціональними харчовими інгредієнтами, перспективним напрямком є використання нетрадиційної сировини. У даній роботі використовували в якості пребіотичної добавки водний екстракт з бульб топінамбура і харчові волокна з твердого нерозчинного осаду.
- ДокументВпровадження в навчальний процес програми САПР AutoCAD– шлях до вдосконалення підготовки конкурентоспроможного фахівця(2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Лебеденко, Т.Є.; Котузаки, О.М.Однією з головних тенденцій сучасного суспільного розвитку в переважній більшості країн є зорієнтованість освітньої політики на забезпечення якісної освіти; створення умов, необхідних для рівного доступу до неї всіх верств населення; виховання особистості, здатної до самореалізації у професійній, соціальній та творчій діяльності.
- ДокументСамостійна робота студентів в умовах предметної системи навчання(2016) Коркач, Г.В.; Лебеденко, Т.Є.; Солоницька, І.В.Актуальність проблеми оволодіння студентами методів самостійної пізнавальної діяльності обумовлена тим, що в період навчання у вищому навчальному закладі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У зв'язку з цим особливо важливо, щоб студенти, оволодіваючи знаннями і способами їх отримання, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи.
- ДокументЦукрове печиво з пребіотичними властивостями(2015) Коркач, Г.В.Встановлено загальні закономірності формування борошняних кондитерських виробів із пребіотичною добавкою, яка містить харчові волокна та екстракт із топінамбуру, і вдосконалено технологію виробництва цукрового печива функціонального призначення.