Перегляд за Автор "Коркач, Г.В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання продуктів переробки топінамбуру в технології цукрового печива(2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Кушнір, Ю.Р.Для отримання нових видів борошняних виробів, збагачених фізіологічно функціональними харчовими інгредієнтами, перспективним напрямком є використання нетрадиційної сировини. У даній роботі використовували в якості пребіотичної добавки водний екстракт з бульб топінамбура і харчові волокна з твердого нерозчинного осаду.
- ДокументСамостійна робота студентів в умовах предметної системи навчання(2016) Коркач, Г.В.; Лебеденко, Т.Є.; Солоницька, І.В.Актуальність проблеми оволодіння студентами методів самостійної пізнавальної діяльності обумовлена тим, що в період навчання у вищому навчальному закладі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У зв'язку з цим особливо важливо, щоб студенти, оволодіваючи знаннями і способами їх отримання, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи.