Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коркач, Г.В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання продуктів переробки топінамбуру в технології цукрового печива
    (2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Кушнір, Ю.Р.
    Для отримання нових видів борошняних виробів, збагачених фізіологічно функціональними харчовими інгредієнтами, перспективним напрямком є використання нетрадиційної сировини. У даній роботі використовували в якості пребіотичної добавки водний екстракт з бульб топінамбура і харчові волокна з твердого нерозчинного осаду.
  • Документ
    Впровадження в навчальний процес програми САПР AutoCAD– шлях до вдосконалення підготовки конкурентоспроможного фахівця
    (2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Лебеденко, Т.Є.; Котузаки, О.М.
    Однією з головних тенденцій сучасного суспільного розвитку в переважній більшості країн є зорієнтованість освітньої політики на забезпечення якісної освіти; створення умов, необхідних для рівного доступу до неї всіх верств населення; виховання особистості, здатної до самореалізації у професійній, соціальній та творчій діяльності.
  • Документ
    Самостійна робота студентів в умовах предметної системи навчання
    (2016) Коркач, Г.В.; Лебеденко, Т.Є.; Солоницька, І.В.
    Актуальність проблеми оволодіння студентами методів самостійної пізнавальної діяльності обумовлена тим, що в період навчання у вищому навчальному закладі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У зв'язку з цим особливо важливо, щоб студенти, оволодіваючи знаннями і способами їх отримання, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи.
  • Документ
    Цукрове печиво з пребіотичними властивостями
    (2015) Коркач, Г.В.
    Встановлено загальні закономірності формування борошняних кондитерських виробів із пребіотичною добавкою, яка містить харчові волокна та екстракт із топінамбуру, і вдосконалено технологію виробництва цукрового печива функціонального призначення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок