Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кондратенко Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Формування та використання прибутку на підприємствах хлібопекарської галузі
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) Кондратенко Анастасія
    Метою виконання роботи є дослідження теоретичних та методологічних аспектів формування та використання прибутку та рентабельності, удосконалення методичних підходів щодо факторного аналізу прибутку та рентабельності, розробка практичних пропозицій з підвищення прибутку. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси формування та використання прибутку підприємств. Предметом дослідження є методичні підходи до виміру, аналізу та оцінки результативності формування та використання прибутку підприємств хлібопекарської галузі. Завданнями роботи передбачено дослідити науково-теоретичні основи формування та використання прибутку підприємств; проаналізувати методичні підходи до виміру, аналізу та оцінки прибутку та рентабельності підприємств; удосконалення методичного підходу щодо факторного аналізу чинників, які впливають на прибуток та рентабельність підприємства; визначити сучасний стан хлібопекарської галузі України; провести аналіз прибутку та рентабельності підприємств хлібопекарської галузі України; розробити пропозиції з підвищення прибутку та рентабельності підприємств хлібопекарської галузі; розрахувати ефективність заходів з підвищення прибутку та рентабельності підприємств хлібопекарської галузі. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та пропозиції з підвищення прибутку та рентабельності на підприємствах хлібопекарської галузі. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах хлібопекарської галузі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок