Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Колишкіна Маргарита Дмитрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка меню перших страв в сучасних закладах ресторанного господарства.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Колишкіна Маргарита Дмитрівна
    Розвиток ресторанного господарства є важливим аспектом сучасного суспільства, оскільки заклади харчування впливають не лише на формування гастрономічних уподобань населення, а й на економічне зростання регіонів. У сучасних умовах конкуренції та змін у споживчому попиті розробка меню є першорядним завданням для забезпечення якісного обслуговування та задоволення потреб гостей. Особлива увага приділяється розробці меню перших страв, які становлять невід'ємну частину обіду і відіграють ключову роль у формуванні загального враження про кухню закладу. Актуальність даної теми обумовлена необхідністю створення таких кулінарних пропозицій, які відповідали б сучасним тенденціям у гастрономії, враховували національні традиції та споживчі уподобання, а також сприяли підвищенню конкурентоспроможності закладу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок