Перегляд за Автор "Колеснік, В. І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПро вплив науково-технічного прогресу на систему стимулювання праці на харчових підприємствах(2019) Колеснік, В. І.; Вігуржинська, С. Ю.Як відомо,підприємства харчової промисловості являються у наш непростий час фундаментом продовольчої безпеки країни та важливою складовою підвищення конкурентоздатності економіки України в світі. Тому дуже важливим є питання відповідності кадрового ,технічного та технологічного потенціалу харчової промисловості вимогам науково-технічного прогресу,прискорення якого зараз відчувається у більшості розвинених країн.
- ДокументПро деякі особливості оплати колективної праці в харчовій промисловості(2019) Колеснік, В. І.; Вігуржинська, С. Ю.Як стимулювати ріст виробництва, якості продукції та високу конкурентоздатність українського товаровиробника в умовах соціально-політичної нестабільності та економічної кризи в Україні? Рішення цієї проблеми особливо важливе на сучасних харчових підприємствах, формуючих сьогодні продовольчу безпеку країни.
- ДокументПровідні напрямки розвитку галузей у контексті підняття економіки України(2022) Немченко, В. В.; Колеснік, В. І.