Перегляд за Автор "Козловська, Олена"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументШляхи підвищення конкурентоспроможності локальних продуктів через еногастротуризм(ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2022) Козловська, ОленаМетою виконання роботи є розробка інструментарію шляхів підвищення конкурентоспроможності локальних продуктів через еногастротуризм. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступає еногастротуризм. Завданням роботи передбачено 1.Визначити зміст, сутність поняття, класифікація та значення локальних продуктів через еногастрономічний туризм. 2. Дослідити аспекти розвитку еногастрономічного туризму. 3. Виявити аналіз формування еногастрономічного туризму в Одеській області. 5. Вивчити діяльність конкурентів з еногастрончіного туризму. 6. Дослідити ресурсний потенціал для розвитку. 8. Визначити напрямки підвищення конкурентоспроможності локальних продуктів. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки про конкурентоспроможність локальних продуктів через еногастротури. Одержані результати можуть бути використані в роботі туристичних агенцій та спеціальних департаментів Одеської обласної адміністрації.