Перегляд за Автор "Ковш, Олександр"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології переробки зерна пшениці у сортове борошно на млині ТОВ «Агропродукт»(ОНАХТ, кафедра технології переробки зерна, 2021) Ковш, ОлександрТема магістерської роботи «Удосконалення технології переробки зерна пшениці у сортове борошно на млині ТОВ «Агропродукт»» У роботі наведені дослідження щодо стабілізації якості хлібопекарського борошна з низькою амілолітичною активністю. Як поліпшувач був використаний ферментний препарат з амілазною активністю. За результатами аналізів якості борошна та пробної лабораторної випічки, встановлено вплив поліпшувача на хлібопекарські властивості борошна. Метою кваліфікаційної роботи є розробка науково обґрунтованих технологічних рішень по створенню пшеничного борошна цільового призначення шляхом внесення ферментних препаратів.