Перегляд за Автор "Ковальчук Іван"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРеконструкція винзаводу ТОВ «Виноробня ОДЕСОС» з впровадженням виробництва бурштинових вин(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Ковальчук ІванАктуальність теми. Бурштинові вина, з їхнім глибоким кольором та складним смаковим профілем, переживають ренесанс у світовій виноробній індустрії, і ця тенденція, безсумнівно, збережеться. Тому тема цієі роботи , яка спрямована на впровадження технології та поліпшення якості бурштинових столових виноматеріалів є актуальною. Мета роботи. Метою роботи є впровадження виробництва бурштинових вин в умовах ТОВ «Виноробня ОДЕСОС» м. Одеса, що планується досягти впровадженням квеврі та сучасних технологічних схем виробництва. Практичне значення отриманих результатів. Впровадження нової технології виробництва та додаткового обладнання для виробництва бурштинових столових виноматеріалів забезпечить стабільну якість та конкурентоспроможність продукції ТОВ «Виноробня ОДЕСОС». В результаті, споживачам будуть доступні бурштинові столові вина найвищої якості, а підприємство отримає додатковий прибуток та вийде на нову ступінь свого розвитку.