Перегляд за Автор "Ковальська Алла Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження сучасних технологій хлібних виробів з використанням функціонально-технологічних інгредієнтів на ТОВ «Торговий Дім «Хлібозавод №10» в м. Дніпро(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Ковальська Алла ІванівнаКваліфікаційна робота, метою якої є обґрунтування доцільності впровадження сучасних технологій хлібних виробів з використанням функціонально-технологічних інгредієнтів на хлібозаводі в м. Дніпро, складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні завдання та напрямки розвитку хлібопекарської галузі, обґрунтована актуальність теми кваліфікаційної роботи. Науково-дослідна частина, яка містить огляд літератури зі стану питання, досвіду виробничників та науковців щодо використання традиційних та новітніх технологій та сировинних інгредієнтів при виробництві хлібних виробів; мету та завдання досліджень; опис об’єктів і методів випробувань; результати та аналіз досліджень впливу сухої клейковини та сухої пшеничної закваски на властивості борошна, перебіг технологічного процесу і властивості тіста, фізико-хімічні та органолептичні показники якості виробів і технологічні параметри їх приготування, харчову цінність продукції. Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження, оцінка цільового ринку, на якому хлібозавод планує реалізувати свою продукцію, визначено перспективну потужність та асортимент хлібних виробів. Технологічна частина, яка включає обґрунтування асортименту, вибору сировини та технологічних схем виробництва; наведено рецептури і показники якості виробів, розрахунок витрат сировини для створення необхідного запасу на підприємстві, пофазних, виробничих рецептур тіста; розрахунок технологічного обладнання; опис технологічних схем і технохімічного контролю виробництва. Технічна частина, у якій наведено архітектурні і об’ємно-планувальні рішення, опис компонування обладнання. Охорона праці, де наведено аналіз потенційно небезпечних виробничих чинників та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка гарантує безпеку підприємства з позицій екології для зовнішнього середовища. Техніко-економічні розрахунки, економічна ефективність та інвестиційна привабливість роботи, яка оцінюється відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження нового асортименту на підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: Текстової частини – 167 аркушів; Таблиць – 43; Рисунків – 16; Графічних аркушів – 6, формат А1