Перегляд за Автор "Ковальова Вікторія Вадимівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУправління конкурентоспроможністю продукції виноробного підприємства(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2024) Ковальова Вікторія ВадимівнаКваліфікаційна робота містить 103 сторінки, 15 таблиць, 3 рисунки бібліог-рафія з 40 найменувань, 2 додатки. Метою роботи є оцінка та розробка плану заходів з підвищення конкурен-тоспроможності продукції виноробного підприємства. Об’єкт дослідження – управління виробництвом та позиціонуванням на ринку продукції виноробного підприємства. Задля досягнення означеної мети у роботі виконано такі завдання: - дослідити поняття конкурентоспроможності, зокрема конкурентоспромож-ності продукції; - дослідити основні методи оцінки конкурентоспроможності продукції; - визначити особливості управління конкурентоспроможністю продукції ви-норобної галузі; - оцінити загальний стан виноробного підприємства АТ “Коблево”; - оцінити конкурентоспроможність продукції виноробного підприємства АТ “Коблево”; - розробити рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності про-дукції АТ “Коблево”. За результатами роботи сформульовано висновки стосовно рекомендацій з покращення конкурентоспроможності продукції АТ “Коблево”. Отримані результати рекомендовані до використання в галузі виногра-дарсько-виноробних підприємств, з метою вдосконалення іх діяльності. Ключові слова: конкурентоспроможність, конкурентоспроможність проду-кції, оцінка конкурентоспроможності, економічний аналіз, виноробні підприємства Рік виконання роботи – 2023-2024. Рік захисту роботи – 2024.