Перегляд за Автор "Коваль, А. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ108500 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітно-збивного печива(2016) Котузакі, О. М.; Коваль, А. О.; Лейбак, У. М.; Гончарук, К. В.Композиція інгредієнтів для приготування бісквітно-збивного печива, що містить борошно пшеничне вищого сорту, меланж, цукровий компонент і есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з крихти вівсяних пластівців, а як цукровий компонент - цукрову пудру.
- Документ143935 Композиція інгредієнтів для приготування чизкейка(2020) Козонова, Ю. О.; Упир, А. С.; Коваль, А. О.Композиція інгредієнтів для приготування чизкейка, що містить фініки, кокосове молоко, кокосові вершки, солодкий компонент і основу, яка включає горіхи кеш'ю, мигдаль і жировий компонент рослинного походження, яка відрізняється тим, що вона додатково містить порошок зеленого чаю Матча, какао-порошок, екстракт ванілі, кокосову стружку та ефірну олію м'яти перцевої, при цьому як жировий компонент основи композиція містить масло-какао, а як солодкий компонент - сироп з топінамбура.
- ДокументТехнологія соусів для профілактики дисбіозу(2020) Коваль, А. О.