Перегляд за Автор "Коваленко, О.О."
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальність створення в ОНАХТ науково-дослідної лабораторії питної води та водопідготовки на харчових виробництвах(2009) Єгоров, Б.В.; Коваленко, О.О.
- ДокументАнализ інновацій у педагогічних технологіях(2014) Коваленко, О.О.; Стрікаленко, Т.В.; Коваленко, І.В.; Дудник, Ю.В.Педагогічну технологію визначають як впорядковану систему дій, виконання яких призводить до досягнення поставленої мети, або, за визначенням ЮНЕСКО, як системний метод створення, впровадження і визначення цілісного процесу викладання і засвоєння знань з урахуванням технічних і людських ресурсів. У педагогічних і психологічних працях останніх десятиліть особливу увагу приділяють формуванню мислення, цілеспрямованому розвитку інтелектуальних умінь, тобто навчанню розумовим вмінням, процесам пізнавального пошуку. Загальновизнаною метою навчання у зарубіжній педагогіці вважають розвиток раціонального, критичного мислення.
- ДокументМета і завдання навчальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв»(2014) Коваленко, О.О.; Вєтров, Д.І.; Коваленко, І.В.Навчальна дисципліна «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології продуктів бродіння і виноробства». Метою викладання начальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є набуття студентами базових знань із сучасних технологій покращення якості природних вод, необхідних для прийняття інженерних рішень при розробці технологічних схем, а також проектуванні і реконструкції технологічних ліній і цехів підприємств з виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв.
- ДокументМета і завдання навчальної дисципліни «Фізикохімічні основи води і водних розчинів»(2014) Коваленко, О.О.; Степанова, Г.О.; Базелева, Н.А.Навчальна дисципліна «Фізико-хімічні основи води і водних розчинів» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».
- ДокументОсобливості лабораторних робіт з дисципліни “Науково-технічний прогрес і прогнозування розвитку технології водопідготовки(2013) Коваленко, О.О.; Вєтров, Д.І.; Курчевич, І.В.В даній роботі розглядаються особливості лабораторних робіт з дисципліни “Науково-технічний прогрес і прогнозування розвитку технології водопідготовки”.
- Документ
- ДокументСучасні проблеми екологічної безпеки у професійній підготовці технологів харчових підприємств(2009) Шалигін, О.В.; Тіщенко, В.М.; Коваленко, О.О.
- ДокументТенденції розвитку і використання віртуального навчального середовища(2016) Коваленко, О.О.Віртуальне навчальне середовище – це програмна система, створена для підтримки процесу дистанційного навчання. При такому навчанні використовується мережа Internet, засоби автоматичного оцінювання знань, повернення робіт студентам, управління групами студентів тощо.
- ДокументТехнологія альтернативного водопостачання баз відпочинку і курортів Одеського регіону(2015) Коваленко, О.О.Проведені експериментальні дослідження якості води, отриманої із повітря за допомогою кондиціонерів, та розроблено принципову технологічну схему покращення якості такої води.
- ДокументІнноваційні форми організації навчального процесу та науково-дослідної роботи студентів(2010) Коваленко, О.О.; Тіщенко, В.М.; Шалигін, О.В.