Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коваленко, О.О."

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальність створення в ОНАХТ науково-дослідної лабораторії питної води та водопідготовки на харчових виробництвах
    (2009) Єгоров, Б.В.; Коваленко, О.О.
  • Документ
    Анализ інновацій у педагогічних технологіях
    (2014) Коваленко, О.О.; Стрікаленко, Т.В.; Коваленко, І.В.; Дудник, Ю.В.
    Педагогічну технологію визначають як впорядковану систему дій, виконання яких призводить до досягнення поставленої мети, або, за визначенням ЮНЕСКО, як системний метод створення, впровадження і визначення цілісного процесу викладання і засвоєння знань з урахуванням технічних і людських ресурсів. У педагогічних і психологічних працях останніх десятиліть особливу увагу приділяють формуванню мислення, цілеспрямованому розвитку інтелектуальних умінь, тобто навчанню розумовим вмінням, процесам пізнавального пошуку. Загальновизнаною метою навчання у зарубіжній педагогіці вважають розвиток раціонального, критичного мислення.
  • Документ
    Мета і завдання навчальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв»
    (2014) Коваленко, О.О.; Вєтров, Д.І.; Коваленко, І.В.
    Навчальна дисципліна «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології продуктів бродіння і виноробства». Метою викладання начальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є набуття студентами базових знань із сучасних технологій покращення якості природних вод, необхідних для прийняття інженерних рішень при розробці технологічних схем, а також проектуванні і реконструкції технологічних ліній і цехів підприємств з виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв.
  • Документ
    Мета і завдання навчальної дисципліни «Фізикохімічні основи води і водних розчинів»
    (2014) Коваленко, О.О.; Степанова, Г.О.; Базелева, Н.А.
    Навчальна дисципліна «Фізико-хімічні основи води і водних розчинів» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».
  • Документ
    Особливості лабораторних робіт з дисципліни “Науково-технічний прогрес і прогнозування розвитку технології водопідготовки
    (2013) Коваленко, О.О.; Вєтров, Д.І.; Курчевич, І.В.
    В даній роботі розглядаються особливості лабораторних робіт з дисципліни “Науково-технічний прогрес і прогнозування розвитку технології водопідготовки”.
  • Документ
    Структура та завдання науково-дослідної лабораторії питної води та водопідготовки на харчових виробництвах
    (2009) Коваленко, О.О.
  • Документ
    Сучасні проблеми екологічної безпеки у професійній підготовці технологів харчових підприємств
    (2009) Шалигін, О.В.; Тіщенко, В.М.; Коваленко, О.О.
  • Документ
    Тенденції розвитку і використання віртуального навчального середовища
    (2016) Коваленко, О.О.
    Віртуальне навчальне середовище – це програмна система, створена для підтримки процесу дистанційного навчання. При такому навчанні використовується мережа Internet, засоби автоматичного оцінювання знань, повернення робіт студентам, управління групами студентів тощо.
  • Документ
    Технологія альтернативного водопостачання баз відпочинку і курортів Одеського регіону
    (2015) Коваленко, О.О.
    Проведені експериментальні дослідження якості води, отриманої із повітря за допомогою кондиціонерів, та розроблено принципову технологічну схему покращення якості такої води.
  • Документ
    Інноваційні форми організації навчального процесу та науково-дослідної роботи студентів
    (2010) Коваленко, О.О.; Тіщенко, В.М.; Шалигін, О.В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок