Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Клочкова Ірина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Теоретико-методологічне обґрунтування сутності, призначення та переваг використання інформаційних технологій на підприємстві ресторанного бізнесу
    (ОНТУ, кафедра комп’ютерної інженерії, 2023) Клочкова Ірина
    Дипломна робота присвячена автоматизації деяких бізнес-процесів функціонування ресторану. Системи автоматизації ресторану допомагають розкласти процеси в ресторані на ланцюжки і знизити роль людського фактору: коректність дій, що повторюються, визначає алгоритм, а не людина. Перший розділ присвячений теоретичним питанням – поняттю підприємства ресторанного бізнесу, їх класифікації та моделі підприємств, чинникам підприємства ресторанного бізнесу. Розглянуто сутність та основні підходи до дослідження персоналу як центрального елемента системи управління ресторанним бізнесом. Також розглянуто теоретико-методологічну основу дослідження, обрані методи проведення дослідження. У другому розділі описано найпопулярніші вітчизняні та зарубіжні програмні продукти на ринку інформаційних систем для ресторанного бізнесу, проведено їх аналіз та зроблено порівняння цих продуктів за основними критеріями. Також у другому розділі запропоновано вдосконалення управління підприємством ресторанного бізнесу шляхом його інформатизації. Запропоновано впровадження електронного меню, дано оцінку ефективності його впровадження. Третій розділ присвячений проектуванню та опису основних кроків впровадження електронного меню для підприємства ресторанного бізнесу. Четвертий розділ присвячений розрахуванню економічної ефективності від впровадження електронного меню на підприємстві, що обґрунтовує доцільність впровадження інформаційних технологій. У п'ятому розділі розглянуто питання охорони праці.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок