Перегляд за Автор "Киртока, І. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ77558 Спосіб виробництва помадних цукерок(2013) Коркач, Г. В.; Киртока, І. О.Спосіб виробництва помадних цукерок, що включає підготовку сировини, приготування цукрово-патокового сиропу, приготування помадної маси, темперування готової маси з введенням добавки, формування, вистоювання, загортання та пакування цукерок, який відрізняється тим, що на стадії приготування цукрово-патокового сиропу додають лактулозу в кількості 5-10 % до маси цукру, а як добавку використовують іммобілізовані біфідобактерії в кількості не менше 4,5 % до маси готової продукції.
- Документ79876 Спосіб виробництва мармеладу желейного формового(2013) Коркач, Г. В.; Киртока, І. О.; Кеслер, М. Н.Спосіб виробництва мармеладу желейного формового, що передбачає підготовка сировини до виробництва, приготування суміші з пектину та цукром-піском у співвідношенні 1:2 та 25-кратним об'ємом води до маси пектину, приготування рецептурної суміші із набряклого пектину, другої частини рецептурної кількості цукру-піску, води, лактату натрію, першої частини лимонної кислоти, уварювання рецептурної суміші, змішування отриманої таким чином мармеладної маси із есенцією, барвником, другою частиною лимонної кислоти, відливання, вистоювання, сушіння, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші додають лактулозу в кількості 5-7,5 мас %, до маси цукру, а на стадії змішування мармеладної маси вводять добавку - іммобілізовані біфідобактерії в кількості не менше 4,5 мас % до маси готової продукції.