Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кириллова Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт ресторану української кухні для ресторанно-готельного комплексу на Чорноморському Узбережжі Одеської області
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Кириллова Анастасія
    Темою дипломного проекту передбачено створення ресторану української кухні для ресторанно-готельного комплексу на Чорноморському Узбережжі Одеської області. Згідно з загальною концепцією комплесного готельно-ресторанного закладу, наш ресторан відноситься до групи «Зима». У цей період хочеться попоїсти чимось калорійним і ситним і українська кухня цілком задовольняє таку потребу. Національна кухня України надзвичайно багата вибором і різноманітністю страв і, по праву, визнана найбагатшою слов’янської кухнею. Сформувалася українська кухня протягом кількох століть. Вона завжди була пов’язана з традиціями, культурою й способом життя українського народу. Унікальність страв та їх національний колорит підкреслюються навіть у назвах. Українська кухня – смачна, різноманітна, щедра, ситна, цікава, самобутня. Вона створювалась протягом багатьох віків та відбиває не тільки історичний розвиток нашого народу, а ще його звичаї, традиції, і навіть природні та кліматичні особливості, в яких перебував український народ в процесі свого історичного розвитку. Ресторан української кухні є об'єктом гастрономічного туризму, який відображає українську культуру та традиції через свої страви та атмосферу. Такий ресторан зазвичай має на своєму меню традиційні українські страви, які готуються з використанням місцевих інгредієнтів та рецептів. Основні характеристики ресторану української кухні наступні: аутентичність, місцеві інгредієнти, варіативність, якість та смак, обслуговування, цінова політика, доступність, експерименти зі смаками.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок