Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кепін, М. І."

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    18346 Протиральна машина
    (2007) Гладушняк, О. К.; Нужин, Є. В.; Кепін, М. І.; Чумак, Н. І.
    Протиральна машина, що включає корпус з патрубками для підведення сировини, для виводу рідкої фази і твердої фракції, усередині якого встановлено сітчастий циліндр з розташованим вздовж осі вільнообертовим валом з бичоутримувачами і бичами, яка відрізняється тим, що бичоутримувачі виготовлені у вигляді вставки, форма якої є зрізаний параболоїд.
  • Документ
    26929 Машина для відокремлення м’якоті від кісточок
    (2007) Гладушняк, О. К.; Нужин, Є. В.; Кепін, М. І.; Іщенко, І. М.
    Машина для відокремлення м'якоті від кісточок, що включає бункер для підведення кісточкової сировини, лоток для виведення кісточок, лоток для виведення протертої м'якоті, корпус, у якому розташований перфорований циліндр, центральний обертовий вал із закріпленими на ньому бичетримачем і бичами, яка відрізняється тим, що вал і перфорований циліндр розташовані вертикально, перфорований циліндр в основі має додатковий перфорований диск, на валу закріплені дві пари додаткових лопаток, які розташовані з обох сторін перфорованого диска, а бичетримач виконаний у формі зрізаного конуса.
  • Документ
    69663 Протиральна машина
    (2012) Гладушняк, О. К.; Кепін, М. І.; Малаєвський, М. В.
    Протиральна машина, що містить перфорований барабан з робочим ситом і розміщеним в ньому на валу бичовим пристроєм, приймальний патрубок і тангенціально примкнутий до вихідного отвору барабана, розташованому зі сторони протилежної приймальному патрубку, вихідний патрубок отвору, з'єднаний з циклоном для гасіння швидкості кісточок і відходів, вісь циклона перпендикулярна осі машини, яка паралельна горизонтальній площині, яка відрізняється тим, що між перфорованим барабаном і бичами установлено спеціальне робоче сито товщиною 1,5...2 мм, в якому утворені отвори прямокутної форми розміром 2...3х5 мм, по розміру отворів біля них перпендикулярно ходу сировини розміщені виступи висотою 2...3 мм, їх висота по довжині сита до виходу баластних тканин і кісточок зменшується до 0,01 мм, а розмір бичів збільшується від 0,01 до 2...3 мм, причому бичі виконані непрямокутно і на вході сировини скошені під кутом 45°, відстань між виступами і бичами не більше 2..3 мм.
  • Документ
    99571 Протиральна машина
    (2012) Гладушняк, О. К.; Кепін, М. І.; Малаєвський, М. В.
    Протиральна машина, яка містить перфорований барабан з робочим ситом і розміщеним в ньому на валу бичовим пристроєм, приймальний патрубок і тангенціально приєднаний до вихідного отвору барабана, розташованого зі сторони, протилежної приймальному патрубку, вихідний патрубок отвору з'єднаний з циклоном для гасіння швидкості кісточок і відходів, вісь циклона перпендикулярна осі машини, яка паралельна горизонтальній площині, яка відрізняється тим, що між перфорованим барабаном і бичами установлено додаткове робоче сито товщиною 1,5-2 мм, яке має отвори прямокутної форми розміром 23×5 мм, по розміру отворів біля них перпендикулярно ходу сировини розміщені виступи висотою 2-3 мм, їх висота по довжині сита до виходу баластних тканин і кісточок зменшується до 0,01 мм, а розмір бичів збільшується від 0,01 до 2-3 мм, причому бичі мають непрямокутну форму і на вході сировини скошені під кутом 45°, відстань між виступами і бичами не перевищує 2-3 мм.
  • Документ
    Zoom – несподівана реальність
    (2021) Кепін, М. І.
  • Документ
    Аналіз роботи кісточковибивних машин
    (2015) Кепін, М. І.
  • Документ
    Аналіз способів вилучення кісточок з плодів кісточкових культур
    (2018) Кепін, М. І.
    Кісточки є цінною вторинною сировиною, з якої виготовляють харчову та технічну продукцію, як насіннєвий матеріал використовують для вирощування підщеп в галузі садівництва.
  • Документ
    Лінія низькотемпературної переробки плодів
    (2017) Бурдо, О. Г.; Гладушняк, О. К.; Кепін, М. І.
  • Документ
    Наукове обгрунтування підвищення ефективності роботи протиральних машин
    (ОДАХТ, 1996) Кепін, М. І.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси і апарати харчових виробництв. Захищається 13 наукових робіт і одне авторське свідоцтво, які містять результати теоретичних і експериментальних досліджень процесу витікання однорідних рідин і рослинних суспензій деяких видів плодоовочевої сировини з отворів перфорованих поверхонь з урахуванням умов роботи протиральних машин.
  • Документ
    Порівняльні характеристики при переробці кизилу в нативному стані
    (2018) Кепін, М. І.; Мілашова, О. С.
    На кафедрі ПОтаЕМ запропоновано новий спосіб первинної переробки кизилу з метою розділення на складові - напівфабрикат та відходи.
  • Документ
    Спосіб переробки ягід винограду
    (2018) Кепін, М. І.; Полуденний, В. В.
    Використовують кілька способів отримання концентрованих соків - за допомогою мембран, виморожуванням та випарюванням в умовах розрідження.
  • Документ
    Спосіб переробки ягід винограду в нативному стані
    (2018) Кепін, М. І.
    На експериментальному рівні досліджено можливість переробки ягід винограду сорту “Молдова” в нативному стані з метою розділення на складові – напівфабрикат (м’якоть) та відходи (фрагменти шкірки і насіння). Розділення відбувається в полі відцентрових сил з використанням нерухомої перфорованої оболонки та лопатевого ротора, який виконує обертовий рух з ягодами. Процес переробки може бути виконано за два етапи: на першому етапі відбувається руйнування ягід, на другому – розділення одержаної суміші на складові: напівфабрикат та відходи. Напівфабрикат може бути використаний для одержання як однорідних так і неоднорідних видів продукції (просвітлених соків та соків з м’якоттю, виноградного пюре, добавок до морозива тощо) на переробних підприємствах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок