Перегляд за Автор "Кельнер, І. В"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальні питання розвитку підприємств хлібопекарської галузі(2022) Кельнер, І. ВВ Україні на сьогоднішній день ринок виробів функціонального призначення тільки починає зростати. Широкі верстви населення споживають недостатню кількість вітамінів, мінеральних речовин і незамінних амінокислот, у зв'язку з цим необхідно виробництво виробів збагачених цими мікронутрієнтами. Збагачення хлібобулочних виробів може вестися як за рахунок використання окремих мікронутрієнтів, вітамінно-мінеральних преміксів, так і за рахунок внесення біологічно цінної природної сировини, що містить у своєму складі природний комплекс біологічно активних речовин, мінеральних елементів, білків, ліпідів і вітамінів в найбільш доступній формі для засвоєння