Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кащей Ілона"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт загальнодоступної їдальні гуцульської кухні у м. Бориспіль Київської обл.
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Кащей Ілона
    Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці проекту загальнодоступної їдальні гуцульської кухні на 101 місце у м. Бориспіль. Метою роботи є створення концепції закладу, що дозволить виділити підприємство, що проектується, з низки діючих підприємств конкурентів. Щоб забезпечити конкурентоспроможність підприємства, що проектується, на ринку, важливим стратегічним завданням є випередження конкурентів у розробці й освоєнні нової продукції, нової технології, нового дизайну в інтер'єрі, у меню, емблемі підприємства, в афішах, нового рівня витрат виробництва, нової цінової політики. Тим самим досягається одразу кілька параметрів конкурентної переваг. Дизайн «Проєкту загальнодоступної їдальні гуцульської кухні у м. Бориспіль» містить елементи декору у народному гуцульському стилі. Це вишиті рушники, глиняний посуд, дерев’яні елементи, що створює домашню атмосферу і заспокоює своїх відвідувачів затишністю, комфортом, теплом. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - провести техніко-економічне обґрунтування бізнес-ідеї проекту нового закладу ресторанного господарства; - розробити комплексне збалансоване меню загальнодоспупної їдальні гуцульської кухні; - скласти виробничу програму для меню загальнодоспупної їдальні гуцульської кухні та визначити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для функціонування проектованого закладу; - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму; - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності проектування загальнодоспупної їдальні гуцульської кухні.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок