Перегляд за Автор "Касьян, С. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ144038 Спосіб приготування купажованої рослинної олії(2020) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Власюк, К. В.; Касьян, С. С.Спосіб приготування купажованої рослинної олії, що включає змішування гарбузової та рижієвої олій і наступне перемішування їх при заданій температурі, який відрізняється тим, що рафіновані та дезодоровані гарбузову і рижієву олії беруть у масовому співвідношенні 72:28 або 85:15 і забезпечують використання термічної обробки страв.
- ДокументМоніторинг стану екологічно-техногенної небезпеки олійноекстракційного заводу(2020) Неменуща, С. М.; Котляр, Є. О.; Касьян, С. С.Олійноекстракційні заводи, як і багато інших підприємств харчової промисловості, є обєктами підвищеної небезпеки. Проведено моніторинг стану екологічної небезпеки на ПРАТ «Кропивницький ОЕЗ», за результатами якого встановлено головні імовірні чинники її формування.