Перегляд за Автор "Карпенко, У. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ72722 Кисломолочний десерт «Насолода»(2012) Кушнір, Н. А.; Карпенко, У. С.; Ковальова, К. О.1. Кисломолочний десерт, що містить молочну основу, підсолоджуючий компонент, вітамінний премікс та стабілізатор, який відрізняється тим, що додатково містить ванілін, а як молочну основу - кисломолочний сир та вершки, як підсолоджуючий компонент - плодово-ягідний джем, як вітамінний премікс та стабілізатор - макуху зародків пшениці. 2. Кисломолочний десерт за п. 1, який відрізняється тим, що як плодово-ягідний джем він містить полуничний або абрикосовий, або вишневий, або сливовий джем.
- Документ94226 Композиція інгредієнтів для приготування соусу «корисний баланс» на основі волоського горіху(2014) Тележенко, Л. М.; Кашкано, М. А.; Карпенко, У. С.Композиція інгредієнтів для приготування соусу на основі волоського горіху, що містить горіх волоський, бульйон курячий, часник, кінзу, перець чорний мелений та прянощі, яка відрізняється тим, що вона додатково містить насіння льону, сік гранатовий, а як прянощі - шафран.