Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Капран Аліна Андріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт кафе загальнодоступного з суп-баром у м. Біла-Церква Київської обл.
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Капран Аліна Андріївна
    Економіка, бізнес, комунальна сфера міста Біла Церква орієнтовані на надання високоякісних послуг, у тому числі ресторанних послуг гостям і жителям міста. В той же час ресторанна інфраструктура в місті слабо ро-звинута й потребує свого розбудування. Адже потенційні відвідувачі кафе є, місцеві мешканці й гості міста мають бажання відвідати заклад з гарною кухнею та достойним рівнем обслуговування. Моніторинг ресторанного ринку м. Біла Церква свідчить, що діючі підприємства харчування, не можуть повною мірою задовольнити потреби всіх місцевих мешканців та гостей міста. У зв'язку із чим, є великі перспективи для розвитку ресторан-ної галузі у місті. Цей факт вказує на доцільність будівництва у м. Біла Церква кафе загальнодоступного з суп-баром. Такий заклад буде цікавий для відвіду-вачів і конкурентоспроможний серед інших закладів. Позитивним фактором успішного розвитку загальнодоступного з суп-баром є виграшне місце розташування – на вул. Леваневського біля торгівельного центру Епіцентр, де завжди людно. Кафе загальнодоступне розраховане на 95 місць, суп-бар на 30 місць. В проектованому кафе з суп-баром будуть застосований метод са-мообслуговування. Роздавальна лінія кафе винесена у зал. Відвідувачі кафе беруть страви з роздавальної лінії й розраховуються на касі. В суп-барі розташована стійка, на який в мармитах знаходяться супи й бульйони, поруч на столі - порційні супові тарілки та бульйонні чашки, у ємностях – гарніри до перших страв: грінки, бутерброди, пи-ріжки. Відвідувачі порціонують супи самостійно, укладають на підно-си й розраховуються на касі, яка розташована поруч.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок