Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Канська Марія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Оцінка впливу на довкілля проекту рибоконсервного цеху, що орієнтований на переробку сировини внутрішніх водойм, у м. Ізмаїл Одеської області з впровадженням природоохоронних заходів
    (ОНТУ, кафедра екології та природоохоронних технологій, 2023) Канська Марія
    Розрахунково-пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи: стор. – 93, табл. – 7, література – 29. Тема: Оцінка впливу на довкілля проекту рибоконсервного цеху, що орієнтований на переробку сировини внутрішніх водойм, у м. Ізмаїл Одеської області з впровадженням природоохоронних заходів. Об’єкт дослідження – рибопереробне підприємство у м. Ізмаїл Одеської області. Предметом розгляду були екологічні аспекти виробничої діяльності та їх відповідність вимогам природоохоронного законодавства. Кваліфікаційна робота, метою якої є оцінка впливу на довкілля виробництва рибної продукції (рибних консервів) та розроблення комплексних заходів щодо забезпечення нормативного стану навколишнього середовища, складається з п’яти розділів: У першому розділі розглянуто вплив на навколишнє середовище виробництва рибних консервів. В другому розділі наведені комплексні заходи щодо забезпечення нормативного стану навколишнього середовища та його безпеки. У третьому та четвертому розділах наведені правила охорони праці та заходи цивільного захисту стосовно проєктованого виробництва. У п’ятому розділі наведена економічна оцінка природоохоронного заходу. Практична цінність результатів роботи полягає в тому, що проаналізовано вплив цеху з виробництва рибних консервів на елементи довкілля та запропоновано альтернативні заходи по мінімізації впливу даного об’єкту на компоненти навколишнього середовища.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок