Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Камінський, А. Я."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    45760 Спосіб автоматичного регулювання вмісту шоколадної глазурі в цукерках
    (2009) Муратов, В. Г.; Полякова, Є. В.; Камінський, А. Я.; Коркач, Г. В.; Кравчук, Д. І.
    Спосіб автоматичного регулювання вмісту шоколадної глазурі в цукерках, що передбачає вимірювання і регулювання температури шоколадної глазурі в збірному резервуарі шляхом зміни потужності електричного або парового нагріву цього резервуара, який відрізняється тим, що додатково вимірюють масу цукерок на вході та виході з глазуруючої машини, по результатах цих вимірювань встановлюють поточне значення вмісту шоколадної глазурі в цукерках і пропорційно відхиленню цього значення від заданого змінюють витрати шоколадної глазурі на вході глазуруючої машини шляхом зміни продуктивності шнека-живильника глазурі, вимірюють та регулюють рівень шоколадної глазурі в збірному резервуарі шляхом зміни співвідношення рециркуляційної глазурі з цього резервуара та свіжої із збірника шоколадної глазурі, товщину шару глазурі на цукерках коректують зміною зазору між соплом вентилятора та поверхнею цукерок.
  • Документ
    57959 Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива
    (2011) Муратов, В. Г.; Борщ, А. А.; Камінський, А. Я.
    Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива, що включає в себе подрібнення часток емульсії шляхом механічного змішування та переміщення крізь емульсатор та вимірювальний бачок у рециркуляційному режимі впродовж відповідного відрізку часу, вимірювання і стабілізацію температури емульсії у змішувачі і вимірювальному бачку шляхом зміни витрат гарячої води на підігрів, який відрізняється тим, що додатково вимірюють вплив каналу регулювання температури в емульсаторі на канал регулювання температури у вимірювальному бачку і компенсують цей вплив пропорційно результату вказаного вимірювання зміною задання температури у вимірювальному бачку, вимірюють стійкість емульсії й при рівності заданого і отриманого цим вимірюванням результату закінчують процес приготування емульсії.
  • Документ
    Товарознавство. Товари тваринного походження
    (2016) Мардар, М. Р.; Камінський, А. Я.; Дубровін, Ф. Є.
    У навчальному посібнику надана товарознавча класифікація та приведена характеристика основних груп товарів тваринного походження. Відмінною особливістю цього посібника є приведена характеристика якості різних груп товарів тваринного походження відповідно до діючих в Україні нормативних документів. Навчальний посібник призначений для підготовки студентів вищих навчальних закладів різної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» за напрямом підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок