Перегляд за Автор "Калугіна Ірина Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства(Освіта України, 2024) Калугіна Ірина Михайлівна; Тележенко Любов Миколаївна; Поплавська Світлана ОлександрівнаУ навчальному посібнику дається узагальнена характеристика організації та виконання експертизи харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Увагу зосереджено на нормативно-правових засадах організації експертизи харчової продукції у закладах ресторанної галузі. Висвітлено механізм та методику здійснення експертизи посадовими особами Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Надані сучасні методи експертизи продовольчої сировини, напівфабрикатів і готової продукції ресторанного господарства. Розглянуто систему технологічного контролю якості у закладах ресторанного господарства та механізм запровадження системи управління безпекою харчових продуктів. Знання з експертизи харчової продукції у закладах ресторанного господарства необхідні для здобуття фахівцями-технологами високої кваліфікації, дозволяє забезпечити підвищення якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти та фахівців ресторанної галузі.