Перегляд за Автор "Калашнікова, Ніколь"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозроблення напрямів підвищення інноваційного потенціалу ТОВ «Сільпо-Фуд»(ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2022) Калашнікова, Ніколь"Актуальність теми обумовлена тим, що на сучасному етапі розвитку цивілізації особливу роль відіграє інноваційний потенціал суспільства, що потребує людей, здатних системно й конструктивно мислити, швидко знаходити потрібну інформацію, приймати адекватні рішення, створювати нові ідеї в різних галузях знання. В сучасних умовах господарювання динамічним розвитком характеризується не лише зовнішнє, а й внутрішнє середовище організації. Зокрема, методи менеджменту, принципи прийняття управлінських рішень, організаційна структура, система стратегічного планування, комунікації потребують періодичних змін та удосконалення. У першому розділі «Теоретичні аспекти інноваційного потенціалу підприємства» визначено сутність та поняття «інновації» та напрями формування інноваційного потенціалу підприємства. У другому розділу «Аналіз і оцінка інноваційного потенціалу торговельного підприємства» проаналізовано тенденцій галузі рітейлу, оцінено внутрішнє та зовнішнє середовище ТОВ «Сільпо-Фуд» та рівень інноваційного потенціалу ТОВ «Сільпо-Фуд». У третьому розділі «Шляхи підвищення інноваційного потенціалу ТОВ «Сільпо-Фуд»» розроблено пропозиції щодо підвищення інноваційного потенціалу ТОВ «Сільпо-Фуд» та оцінено запропоновані заходи підвищення інноваційного потенціалу підприємства. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 68 сторінку, 20 таблиць, 6 рисунків. Перелік посилань нараховує 34 найменування."