Перегляд за Автор "КАФАРОВА, Аліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Розробка методів підвищення конкурентоспроможності продукції ТОВ «Сільпо-Фуд»»(ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2022) КАФАРОВА, АлінаАктуальність теми дослідження зумовлена тим, що глобалізаційні процеси постійно посилюються, результатом чого є ускладнення бізнес середовища діяльності підприємства, передусім загострення конкуренції на ринку та поява нових загроз. З цього випливає необхідність пошуку нових шляхів підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. У першому розділі «ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ТА РОЗВИТКУ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА» розглянуті сутність, чинники методи та критерії оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства У другому розділу «ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТОВАРУ ТОРГІВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА» проведена організаційна – економічна характеристика ТОВ «Сільпо-Фуд», проаналізовані фактори впливу на конкурентоспроможність продукції ТОВ «Сільпо-Фуд» та зроблена оцінка конкурентоспроможності продукції ТОВ «Сільпо-Фуд» У третьому розділі «РОЗРОБКА МЕТОДІВ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТОВ «СІЛЬПО ФУД» досліджено методи підвищення конкурентоспроможності продукції власного виробництва ТОВ «Сільпо-Фуд» та розрахована ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 74 сторінок, 12 таблиць, 17 рисунків. Перелік посилань нараховує 34 найменування.