Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Зиков, О. В."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    107735 Пристрій для сушіння харчових дисперсних продуктів
    (2016) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.
    Пристрій для сушіння харчових дисперсних продуктів, що містить корпус, усередині якого розміщено ротор, виконаний у вигляді ротаційного термосифона, який відрізняється тим, що ротор виконано у вигляді ротаційного шнекового термосифона, корпус виконано герметичним, в корпус вмонтовано патрубок для завантаження продукту та колектор для відведення пари продукту.
  • Документ
    107736 Пристрій для випарювання харчових рідин
    (2016) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.
    Пристрій для випарювання харчових рідин, що містить корпус, усередині якого розміщено ротор, виконаний у вигляді ротаційного термосифону, який відрізняється тим, що ротор виконано у вигляді ротаційного шнекового термосифону, корпус виконано герметичним, а в корпус вмонтовано патрубок для завантаження продукту та відведення вторинної пари.
  • Документ
    134824 Спосіб одержання наноструктур селену
    (2019) Зикова, Н. С.; Капрельянц, Л. В.; Бурдо, О. Г.; Зиков, О. В.
    Згідно з корисною моделлю, поставлено задачу розробити покращений спосіб одержання наноструктур селену, в якому шляхом заміни середовища культивування і джерела селену, а також зміни порядку використання операції заморожування, забезпечується більш швидке отримання наноструктур селену
  • Документ
    97592 Пристрій для сушіння дисперсних матеріалів
    (2015) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.
    Пристрій для сушіння дисперсних матеріалів, що включає сушильну камеру, шаровий підігрівач, газохід, термосифон, конденсаційна ділянка якого розташована всередині шарового підігрівача, а випарна ділянка в газоході, який відрізняється тим, що конденсаційна ділянка термосифона шарового підігрівача виконана у вигляді торових камер, з'єднаних пучками труб з нахилом 50…60°, а в корпусі сушильної камери виконано канали, для відведення насиченого вологою повітря за допомогою вентилятора.
  • Документ
    97593 Пристрій для нагрівання дисперних матеріалів
    (2015) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Кондратенко, О. А.; Зиков, О. В.
    Пристрій для нагрівання дисперсних матеріалів, що містить кульовий підігрівач, газохід і термосифон, конденсаційна ділянка якого розташована всередині кульового підігрівача, а випарна ділянка - в газоході, який відрізняється тим, що конденсаційна ділянка термосифона кульового підігрівача виконана у вигляді тороподібних камер, з'єднаних пучками труб з нахилом 50…60°.
  • Документ
    Використання інтелектуальних комп’ютерних тренажерів при навчанні енергоменеджменту
    (2012) Зиков, О. В.
  • Документ
    Вплив геометрії горловини скляних банок на якість закупорювання кришкою тип 3
    (2022) Зиков, О. В.; Всеволодов, О. М.; Петровський, Р. В.
  • Документ
    Екологічно безпечні схеми та апарати з термосифонами для термообробки зерна
    (ОНАХТ, 2003) Зиков, О. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси та обладнання харчових мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена проблемі теоретичного і експериментального обґрунтування направлення створення екологічно безпечних і енергоефективних засобів для термообробки (нагріву та сушіння) зерна, створенню методів оптимізації зерносушильної техніки. У результаті експериментального і теоретичного моделювання обґрунтовані можливості застосування термосифонів для підвищення ефективності зерносушильної техніки. Запропоновано новий комбінований (конвективно-кондуктивний) спосіб сушіння, який забезпечує екологічну безпеку та енергетичну ефективність сушіння. Розроблено математичну модель блочної зерносушарки на основі якої створено інженерну методику розрахунку і програму її оптимізації. Проведена варіаційна оптимізація блокової зерносушильної установки і знайдені конструктивні і режимні параметри, що забезпечують ККД установки 70%. Розроблена програма підвищення енергоефективності може бути використана для широкого впровадження на діючих зерносушарках
  • Документ
    Моделювання процесу об’ємного дозування густих продуктів методом аналізу розмірностей
    (2022) Зиков, О. В.; Всеволодов, О. М.
  • Документ
    Моделювання теплотехнологій виробництва концентрованих екстрактів кави
    (2017) Левтринська, Ю. О.; Терзієв, С. Г.; Зиков, О. В.
  • Документ
    Моделювання теплотехнологій селективної енергетичної дії
    (2017) Зиков, О. В.
  • Документ
    Особливості проведення лабораторних робіт в дистанційному режимі
    (2022) Зиков, О. В.; Безбах, І. В.; Всеволодов, О. М.
  • Документ
    Про спеціальність «IT-конструктор»
    (2017) Гладушняк, О. К.; Всеволодов, О. М.; Зиков, О. В.
    У відповідності до концепції діяльності Одеської національної академії харчових технологій з підготовки фахівців за ступенем вищої освіти «бакалавр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» галузі знань 13 «Механічна інженерія» вони орієнтовані на такі сфери діяльності, як конструювання, експлуатація, ремонт, монтаж, виробництво.
  • Документ
    Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилізації та принципів адресної доставки енергії
    (ОНАХТ, 2018-12-11) Зиков, О. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук (доктора наук) за спеціальністтю 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена удосконаленню теплотехнологій АПК на базі електро-магнітних генераторів, теплових труб, термотрансформаторів із використанням ефекту адресної доставки енергії. В роботі науково обґрунтовано що використання принципів спрямованої доставки енергії до рідкої фазі харчової сировини, дає можливість управляти потоками енергії і організувати локальний перегрів рідини, точково перевести її в парову фазу, що викликає зростання тиску в цій точці, і ініціює специфічний гідродинамічний двофазний потік з капіляра в напрямку його відкритого торця. Потужність такого гідродинамічного потоку визначається співвідношенням сил інерції потоку і сил «капілярного гальмування». В роботі вперше отримано залежності для визначення швидкості перенесення рідини в капілярі за рахунок «механодифузії» в умовах адресної доставки енергії з урахуванням «капілярного гальмування», безрозмірний критерій для визначення наявності «механодифузійного» ефекту та запропоновано і науково обґрунтовано методику визначення показників ефективності тепломасообмінного обладнання. У роботі розвинуто основи теорії тепломасопереносу та розширено уявлення і отримані структури рівнянь для розрахунку: процесів тепломасообміну в капілярних структурах, тепловіддачи при кипінні розчинів твердих нелетких компонентів, тепловіддачи оребрених поверхонь зі специфічним типом оребрення, часу сушіння продуктів в вакуумній сушарці.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок