Перегляд за Автор "Землякова, О. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ132349 Продукт швидкого приготування для вагітних "Зернятко"(2019) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Дубина, А. А.; Землякова, О. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити продукт швидкого приготування для вагітних, в якому шляхом заміни фітокомпонента та введення нових компонентів забезпечити підвищення вмісту біологічно активних речовин, фолієвої кислоти та покращення споживчих властивостей.
- ДокументВплив підвищення кваліфікації на професійниї рівень викладачів(2019) Салавеліс, А. Д.; Дідух, Г. В.; Землякова, О. В.Актуальність проблеми підвищення кваліфікації викладачів вищої школи пов’язана з високим рівнем вимог, пропонованих суспільством і роботодавцями до випускників. Сьогодні значення має лише те, що випускник уміє робити, завершуючи навчання.
- ДокументРозроблення композиції складу борошняних кондитерських виробів протекторної дії(Baltija Publishing, 2018) Дзюба, Н. А.; Землякова, О. В.У статті розглянуто сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів типу мафін. Проведено |математичне моделювання рецептури нових видів мафінів з урахуванням максимального вмісту білку. Аналіз хімічного складу отриманих мафінів показав високий уміст нутрієнтів: співвідношення основних мінеральних речовин для їх найвищого ступеня засвоюваності відповідає вимогам |до здорового харчування |і становить: Ca:Mg:P = 2,9:1:3,4 - для мафіну «Бульбашка», Ca:Mg:P = 1:3:0,9 - для мафіну «Сноуболл». Уведення до складу мафінів гідролізату колагену значно покращує амінокислотний склад, уміст незамінних амінокислот, Уведення гідролізату колагену в склад рецептур дало змогу збагатити готові мафіни оксилізином та оксипроліном, які відіграють головну роль в організмі людини під час утворення з'єднувальних волокон. За допомогою тесту ALST визначено умови зберігання розроблених мафінів протекторної дії.