Перегляд за Автор "Згадова, Н. С."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКатегорія потреб в економічній теорії(2022) Згадова, Н. С.; Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.; Згадова, Н. С.
- ДокументКонцепції дистанційного навчання в сучасних умовах(2022) Згадова, Н. С.; Ткачук, Т. І.
- ДокументМетоди управління економічною безпекою підприємства(2021) Згадова, Н. С.; Андрющенко, Е. Г.Для оцінювання стану ресурсного забезпечення підприємства в системі його економічної безпеки сформовано сукупність кількісних та якісних показників, традиційно використовуваних для аналізу ресурсного потенціалу підприємства в розрізі його складових. Таку сукупність сформовано з використанням принципів - узгодженості, конструктивності, репрезентативності, достовірності, порівнянності, зв'язку, оптимальності, верифікації, цілеспрямованості, адаптації, агрегованості. Надано характеристику основних методів якісної та кількісної оцінки ризиків підприємства.
- ДокументНауково-теоретичні аспекти інновацій на сучасному етапі соціально-економічного розвитку(2018) Добрянська, Н. А.; Попович, В. В.; Згадова, Н. С.Досліджено поняття «інновація», поряд або замість якого доволі часто застосовується термін «нововведення». Вказано на доречність розгляду основних підходів до формування системи управління інноваційним розвитком підприємств для забезпечення ефективної діяльності.
- ДокументОсновні складові системи фінансової безпеки банків(2021) Згадова, Н. С.
- ДокументСоціально-економічний розвиток регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Лагодієнко, В. В.; Згадова, Н. С.; Неустроєв, Ю. Г.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.Монографію присвячено питанням формуванню концептуальних засад та розробка теоретичних і прикладних основ процесу управління соціaльно-економічним розвитком регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки. На основі теоретичних узагальнень трактування понять, представлено продовольчу безпеку як механізм спрощеного доступу до безпечних та поживних продуктів харчування всіх верств населення, відповідно до права на належне харчування та свободу від голоду. Регіонaльний та національний аспекти продовальчої безпеки України охарактеризовано як здатністю державних та місцевих органів управління гарантувати населенню можливість задоволення потреби в продуктах харчування, що відповідає світовим нормам забезпечення життедіяльності.
- ДокументСтратегический анализ оценки состояния морского туризма в Одесской области(2020) Добрянская, Н. А.; Згадова, Н. С.
- ДокументТеоретичні аспекти фінансово-економічної безпеки підприємств харчової промисловості(2021) Згадова, Н. С.; Гончаренко, С. С.
- ДокументТеоретичні засади індикаторного підходу оцінки рівня фінансово-економічної безпеки(2020) Згадова, Н. С.; Кравченко, Ю. І.
- ДокументУправління нововведеннями в кадровій роботі(2021) Згадова, Н. С.; Холодняк, Т. К.
- ДокументФормування та управління системою продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.