Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Заровни Олександри Ігорівни"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва хліба Чернівецького подового 0,8 кг та плетінок Київських 1/г 0,5 кг з використанням сучасних технологій тістоприготування в пекарні селище Мале Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2023) Заровни Олександри Ігорівни
    Хліб вживається в їжу щодня, він не тільки смачний, але і корисний. Хлібопекарська промисловість в Україні є важливою галуззю харчової промисловості Укроїни. Україна має довгу традицію виробництва хліба з пшеничного та житнього борошна та інших хлібобулочних виробів, займає вагому позицію на внутрішньому ринку держави. Сьогодні населення України забезпечується хлібобулочними виробами як високомеханізованими підприємствами так і малими підприємствами – пекарнями. Розвивається власна торгова мережа, що знижує транспортні витрати , дозволяє оперативно змінювати асортимент, своєчасно реагувати на потреби ринку. Завдяки сучасному технологічному обладнанню, запровадженим технологія в хлібопекарському виробництві на сучасних хлібозаводах та малих підприємствах – пекарнях виготовляється продукція високої якості і досить широкого асортименту.. Асортимент виробів, що виготовляють хлібопекарськими підприємствами України, нараховує понад 1000 найменувань, характеризується великою різноманітністю.. Однією з програм діяльності хлібопекарських підприємств є розширення асортименту виробляємої продукції, впровадження у виробництво хлібобулочної продукції оздоровчого характеру. В Україні хлібні вироби готують із житнього борошна - сіяного, обдирного, обойного сортів і пшеничного вищого, першого, другого та обойного сортів або їх суміші. Прості види хліба виготовляють лише із борошна, дріжджів, солі та води. До складу поліпшених різновидностей хліба додатково можуть входити патока борошняна заварка, цукор, іноді жир, кмин, коріандр, аніс. Булочні вироби, здобні вироби виготовляють в основному із пшеничного борошна вищого і першого сорту у вигляді батонів, плетінок, фігурних виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок