Перегляд за Автор "Зантарая, С. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ136308 Композиція інгредієнтів для приготування кексів(2019) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Зантарая, С. О.В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію для приготування кексів, в якій шляхом введення нового компонента - борошна з голозерного ячменю, забезпечити підвищення харчової цінності готового продукту.
- ДокументПерспективність використання нехлібопекарських видів борошна в технології кексів(2018) Тортіка, Н. М.; Зантарая, С. О.; Ковальчук, Д. С.Метою нашої роботи було дослідження впливу борошна зі шроту маку, льону та кунжуту на показники якості різних груп кексів.