Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Зантарая, С. О."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    136308 Композиція інгредієнтів для приготування кексів
    (2019) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Зантарая, С. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію для приготування кексів, в якій шляхом введення нового компонента - борошна з голозерного ячменю, забезпечити підвищення харчової цінності готового продукту.
  • Документ
    Перспективність використання нехлібопекарських видів борошна в технології кексів
    (2018) Тортіка, Н. М.; Зантарая, С. О.; Ковальчук, Д. С.
    Метою нашої роботи було дослідження впливу борошна зі шроту маку, льону та кунжуту на показники якості різних груп кексів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок