Перегляд за Автор "Загородня, В. А."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ128626 Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру(2018) Іоргачова, К. Г.; Аветісян, К. В.; Загородня, В. А.Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру, що містить пюре яблучне, патоку, яєчний білок, агар-агар, кислоту молочну, солодкий компонент, есенцію ванільну, есенцію фруктово-ягідну, барвник, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисовий крохмаль і яблучний порошок, як солодкий компонент композиція містить сорбіт і полідекстрозу.
- ДокументЗбивні кондитерські вироби зі зниженою цукровмісністю(2017) Загородня, В. А.Кондитерські вироби не належать до категорії продукції регулярного споживання, проте вони користуються значним попитом споживачів. Але їх суттєвим недоліком є висока цукроємність та низька харчова цінність. Тому використання нетрадиційних видів сировини, введення в рецептурний склад цукрозамінників, які дозволять знизити калорійність виробів та підвищити харчову цінність, є актуальним.
- ДокументРозширення асортименту пастило-мармеладних виробів зі зниженим вмістом цукру(2017) Загородня, В. А.Проведено дослідження технології виробництва зефіру на агарі для отримання пастило-мармеладних виробів зі зниженою цукровмісністю та підвищеною харчовою цінністю. При цьому цукор замінювали на суміш яблучного порошку та полідекстрози, а на другому етапі цукор і патоку замінювали на крохмальний сироп з низьким ступенем оцукрення.
- ДокументЯкість пастильних виробів зі зниженим вмістом цукру(2017) Загородня, В. А.Метою науково-дослідної роботи є обґрунтування можливості зниження вмісту цукру за рахунок використання суміші яблучного порошку, кукурудзяного крохмалю та полідекстрози при виробництві зефіру.