Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Загородня, В. А."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    128626 Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру
    (2018) Іоргачова, К. Г.; Аветісян, К. В.; Загородня, В. А.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру, що містить пюре яблучне, патоку, яєчний білок, агар-агар, кислоту молочну, солодкий компонент, есенцію ванільну, есенцію фруктово-ягідну, барвник, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисовий крохмаль і яблучний порошок, як солодкий компонент композиція містить сорбіт і полідекстрозу.
  • Документ
    Збивні кондитерські вироби зі зниженою цукровмісністю
    (2017) Загородня, В. А.
    Кондитерські вироби не належать до категорії продукції регулярного споживання, проте вони користуються значним попитом споживачів. Але їх суттєвим недоліком є висока цукроємність та низька харчова цінність. Тому використання нетрадиційних видів сировини, введення в рецептурний склад цукрозамінників, які дозволять знизити калорійність виробів та підвищити харчову цінність, є актуальним.
  • Документ
    Розширення асортименту пастило-мармеладних виробів зі зниженим вмістом цукру
    (2017) Загородня, В. А.
    Проведено дослідження технології виробництва зефіру на агарі для отримання пастило-мармеладних виробів зі зниженою цукровмісністю та підвищеною харчовою цінністю. При цьому цукор замінювали на суміш яблучного порошку та полідекстрози, а на другому етапі цукор і патоку замінювали на крохмальний сироп з низьким ступенем оцукрення.
  • Документ
    Якість пастильних виробів зі зниженим вмістом цукру
    (2017) Загородня, В. А.
    Метою науково-дослідної роботи є обґрунтування можливості зниження вмісту цукру за рахунок використання суміші яблучного порошку, кукурудзяного крохмалю та полідекстрози при виробництві зефіру.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок