Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Завтонова, Юлія Павлівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Проект ресторану польської кухні у м. Львів з впровадженням у меню страв збагачених овочевими порошками»
    (ОНАХТ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Завтонова, Юлія Павлівна
    Львів вважають столицею Галичини та центром Західної України. Місто розташовано в 70 км від кордону з Польщею. Тому в даній роботі розробляється проект ресторану польської кухні з впровадженням у меню страв збагачених овочевими порошками. Національна польська кухня сформувалася на основі кухонь різних регіонів країни, що мають свої характерні особливості. Великий вплив на неї справили кулінарні звичаї відразу кількох народів: литовців, мадярів, татар, вірмен і євреїв. Поляки завжди віддавали перевагу рясній, ситній й порівняно солодкій кухні. У той же час приналежність до слов'янських народів висвітлилася в пристрасті до кисло-солодких або заправлених сметаною страв. Рішення проблеми раціонального харчування в теперішній час пов'язано з пошуками найбільш ефективних способів виробництва продуктів харчування, нових додаткових джерел харчових речовин, підвищенням біологічної цінності харчових продуктів і розширенням асортименту. При цьому повинні бути передбачені фізіологічні вимоги до раціонального харчування, в яких важливе місце займає різноманітність і достатня кількість біологічно активних речовин, харчових волокон. Головні завдання харчової промисловості - розробка і впровадження високоефективної техніки і технології, створення виробів нового покоління. Використання рослинної сировини щодня в їжу сприяє природному оздоровленню організму і є методом профілактики всіляких захворювань. З цією метою розроблено рецептуру і технологію страв, збагачених овочевими порошками. Розроблені страви впроваджено в меню проектованого ресторану в м. Львів. Можливе використання таких страв і на інших підприємствах громадського харчування, таких як кафе, ресторани, їдальні, бари, закусочні та ін.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок