Перегляд за Автор "Заболотна, О. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДелегування - як інструмент ефективного управління на підприєсмтві(2022) Заболотна, О. С.; Работін, Ю. Г.
- ДокументДержава як суб’єкт забезпечення продовольчої безпеки(2018) Ткачук, Т. І.; Заболотна, О. С.Як глобальна та багатофакторна проблема, проблема забезпечення людства продовольством є інтегрованим результатом усіх цих аспектів і важливим є їх оптимальне співвідношення, певна відповідність їх технологічним, економічним і соціальним чинникам. Ця відповідність є окремим проявом більш загальної відповідності: між рівнем розвитку продуктивних сил та характером соціально-економічних відносин.
- ДокументДо питання визначення поняття «продовольча безпека»: правовий аспект(2019) Шишлюк, В. Р.; Заболотна, О. С.Продовольча безпека є важливою умовою збереження незалежності держави, однією із гарантій економічної стабільності та соціального благополуччя. На даний час в умовах економічної кризи в Україні на державному рівні значна увага приділяється проведенню аграрної реформи та формуванню профільного законодавства з використанням міжнародного досвіду законодавчого регулювання питань забезпечення продовольчої безпеки.
- ДокументПсихологічні складнощі, яки виникають у процесі дистанційного навчання, і способи їх подолання(2022) Заболотна, О. С.; Работін, Ю. А.
- ДокументФормування та управління системою продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.