Перегляд за Автор "Жовтяк К. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження інноваційних послуг для дітей в готельному бізнесі(2022) Бандурська К.; Д’яконова А. К.; Жовтяк К. О.У зв’язку з насиченим конкурентним середовищем, готелі та ресторани проводять постійний моніторинг попиту споживачів, впроваджують інновації для утримання уваги го стей та збільшення кількості контингенту споживачів. Успішні готельно-ресторанні заклади сьогодення – це комплекси з широким асортиментом додаткових послуг, що виконують будь-які забаганки споживачів. Метою даної роботи є розробка нової концепції розвитку готелю «Бон Апарт» в Ар кадії м. Одеса шляхом впровадження додаткових анімаційних послуг для дітей.
- ДокументВпровадження інноваційних технологій в ресторанному бізнесі(2022) Грабченко В. О.; Д’яконова А. К.; Жовтяк К. О.Ресторанний бізнес – це сучасна галузь індустрії гостинності, яка швидко розвивається. На сучасному етапі розвитку ресторанного господарства, цей бізнес має великий потенціал для українського ринку. Зростання привабливості галузі ресторанного бізнесу посилює конкуренцію між закладами ресторанного господарства, що потребує впровадження інноваційних рішень в організацію діяльності закладів і підвищення їх конкурентоспроможності на ринку ресторанних послуг. На нинішньому етапі розвитку ресторанного господарства одним зі значущих маркетингових інструментів, який дозволить покращити рівень обслуговування відвідувачів і збільшити рівень реалізації ресторанної продукції, є оригінальне меню, а саме електронне меню та дистанційне керування послугами.