Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Жовтюк Андрій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Автоматизація управління підготовкою до виготовлення ковбасних виробів на підприємстві ПП “Гармаш” та їх збутом»
    (ОНТУ, кафедра Автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем, 2023) Жовтюк Андрій
    Обсяг роботи – 89 сторінок, кількість розділів – 9, ілюстрацій – 65, таблиць – 2, джерела по переліку посилань – 12. Технологічний процес – копчення ковбасних виробів у коптильній установці. Мета роботи – розробити веб-додаток який автоматизує керування процесом виготовлення ковбасних виробів та їх збутом та зможе стати вузько спеціалізованою варіацію програми 1С. Методи дослідження – у розділі, присвяченому розробці комплексу моделей бізнес-процесів, застосовувалися методи моделювання, включаючи аналіз організаційної структури, створення процесної моделі, моделювання з використанням нотацій eEPC та BPMN. При розробці бази даних використовувався метод концептуального моделювання даних та розробки структури таблиць. При розробці SCADA-системи використовувалися методи моделювання системи автоматичного регулювання та обміну даними між SCADA та БД Отримані результати – були отримати результати, що включають характеристику підприємства, моделювання бізнес-процесів, розробку системи управління, проектування бази даних, створення веб-додатку та взаємодію з технічними засобами автоматизації. Це сприяє підвищенню ефективності та автоматизації виробництва ковбасних виробів на підприємстві ПП "Гармаш". Область застосування – веб-додаток може бути використаний для автоматизації та оптимізації бізнес-процесів, зв’язаних з вироблення ковбасних виробів

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок