Перегляд за Автор "Житкевич, А. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ139713 Композиція інгредієнтів для приготування зеленого смузі(2020) Вікуль, С. І.; Корнецова, К. П.; Житкевич, А. О.Композиція інгредієнтів для приготування зеленого смузі, що містить банан, листя салату, стебло селери і воду, яка відрізняється тим, що додатково містить мікрозелень соняшникового насіння.
- ДокументВиявлення бар’єрів, що заважають вести здоровий спосіб життя студентської молоді(2019) Житкевич, А. О.; Корнецова, К. П.; Ольховський, І. Р.Студенти III курсу Одеської національної академія харчових технологій у 2019 році розробили програму соціологічного дослідження на тему «Бар’єри у веденні здорового способу життя студентської молоді» та проведено опитування студентів другого та третього курсів.