Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Жигунова, Г. Д."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження технологічних властивостей пшениці та спельти як сировини для виробництва борошна та крупи
    (2018) Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Жигунова, Г. Д.
    Метою роботи було проведення порівняльних досліджень борошномельних, хлібопекарських та круп’яних властивостей різних видів та типів пшениці для обґрунтування напрямів їх подальшої переробки. У ході експериментальних досліджень проведено порівняльний аналіз технологічних властивостей 10 зразків пшениці та спельти врожаю 2016, 2017 рр.
  • Документ
    Перспективи використання плівчастих сортів пшениці у круп’яному виробництві в Україні
    (2016) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунова, Г. Д.
    Проведено дослідження сортів плівчастих пшениць з метою визначення особливостей їх переробки в круп'яні продукти та подальшого їх впровадження у вітчизняну круп'яну промисловість. Мета даного дослідження - визначення можливостей застосування зерна плівчастої пшениці для виробництва круп'яних продуктів. В ході досліджень визначали найбільш вагомі для круп'яного зерна показники: форму та геометричні характеристики, вирівняність, скловидність, плівчастість, масу 1000 зерен, натуру.
  • Документ
    Технологічні властивості зерна полби та спельти та перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів
    (2017) Єгоров, Б. В.; Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.; Жигунова, Г. Д.
    Проведені дослідження, метою яких було обґрунтування напрямків подальшої переробки пшениці спельти та полби на підставі порівняння їх фізико-технологічних, борошномельно-круп'яних показників і хімічного складу зі звичайною м'якою твердозерною пшеницею.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок