Перегляд за Автор "Жигунова, Г. Д."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження технологічних властивостей пшениці та спельти як сировини для виробництва борошна та крупи(2018) Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Соц, С. М.; Барковська, Ю. С.; Жигунова, Г. Д.Метою роботи було проведення порівняльних досліджень борошномельних, хлібопекарських та круп’яних властивостей різних видів та типів пшениці для обґрунтування напрямів їх подальшої переробки. У ході експериментальних досліджень проведено порівняльний аналіз технологічних властивостей 10 зразків пшениці та спельти врожаю 2016, 2017 рр.
- ДокументПерспективи використання плівчастих сортів пшениці у круп’яному виробництві в Україні(2016) Жигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунова, Г. Д.Проведено дослідження сортів плівчастих пшениць з метою визначення особливостей їх переробки в круп'яні продукти та подальшого їх впровадження у вітчизняну круп'яну промисловість. Мета даного дослідження - визначення можливостей застосування зерна плівчастої пшениці для виробництва круп'яних продуктів. В ході досліджень визначали найбільш вагомі для круп'яного зерна показники: форму та геометричні характеристики, вирівняність, скловидність, плівчастість, масу 1000 зерен, натуру.
- ДокументТехнологічні властивості зерна полби та спельти та перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів(2017) Єгоров, Б. В.; Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.; Жигунова, Г. Д.Проведені дослідження, метою яких було обґрунтування напрямків подальшої переробки пшениці спельти та полби на підставі порівняння їх фізико-технологічних, борошномельно-круп'яних показників і хімічного складу зі звичайною м'якою твердозерною пшеницею.