Перегляд за Автор "Д’ячук, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз полімерних упаковок для технології Sous Viede(2017) Андріянова, А.І.; Д’ячук, О.На даний час дуже гостро стоїть питання про забезпечення належної якості харчових продуктів. Важливи є контроль не лише в момент потрапляння продуктів у тару, а й слід не менше уваги приділити вимогам щодо тари та пакувальних матеріалів. Для вирішення проблеми забезпечення належної якості пакувальних матеріалів необхідно враховувати всі фактори, які будь-яким чином можуть впливати на характеристики харчових продуктів: механічна міцність на розрив, прокол і стирання, хімічна стійкість, витримування низьких і високих температур, зварюваність, непроникність або вибіркова проникність до газів, прозорість. Доцільним є вивчення полімерів та їх властивостей.